Dag 30 Wellington
5 februari 2026 - Lower Hutt, Nieuw-Zeeland
Nog een kort stukje naar de ferry in Picton. We kiezen voor de toeristische route langs het water en door de heuvels met wederom prachtige uitzichten. We raken verzadigd want er worden niet meer zoveel foto’s gemaakt. Toch blijft het indrukwekkend.
We zien een cruiseschip met tientallen reisbussen aan een pier liggen.
Dit gebied heeft veel fjorden. Wegen ontbreken en een postboot verzorgt niet alleen de post maar alles wat vervoerd moet worden. Je kunt ook met de postboot als toerist mee. Wandelaars kunnen hier dagen op de Queen Charlotte Trail wandelen
Op de Ferry maak ik nog een paar foto’s want het duurt een uur voordat we op zee zitten.
Aan het einde van de middag komen we aan in Wellington. We zoeken een camping voor twee dagen want Wellington heeft veel te bieden
Joop:5 februari 2026Wat een mooie panorama's.
Hein:5 februari 2026Mooie foto's weer Ton en Wies, geniet er maar van .gr Hein
Ad Luijten:5 februari 2026Wat een indrukwekkende mooie reis !! Blijf samen er nog lekker van genieten. Veel groetjes, Stephy en Ad.
Anneke en Frans Steinbruck:5 februari 2026Het houdt maar niet op al die mooie vergezichten. De harde schijf zal zeker vol zijn als jullie terug komen. Zeer fraai al die mooie foto's.
Marga en Kees Hagenaars:5 februari 2026Het zijn misschien niet veel foto's, maar ze laten wel een dag vol mooie landschappen zien. Prachtig, met al die waterpartijen.
Annita:6 februari 2026Prachtige foto's en wat een mooie panorama's. Geniet nog maar van al het moois.