Veerboot

10 januari 2025 - Chinquio, Chili

Veerboot

We verblijven nog een halve dag in Puerto Montt en wandelen langs de boulevard. Deze is mooi en breed en nieuw, het tegenovergestelde van wat we gisteren van Puerto Mont zagen.

IMG_0588

Er is een prachtige busstation. Binnen zijn er heel wat toeristische tours te boeken, maar ook gewone bustransfers. Er zijn ook de nodige backpackers onderweg in deze regio en over de grens in Argentinië.

Om 14 uur moeten we ons melden om in te checken voor de veerboot naar Puerto Natales, wat nog een stuk zuidelijker ligt.

IMG_0591

Onderweg varen we tussen eilanden door , langs fjorden met gletsjers en een stuk over open zee. De weersverwachting is niet goed. Stormachtige wind. Ruim voor vertrek neemt Wies haar eerste reistablet al in, anders wordt het voor haar geen pretje. Als we over 1 uur vertrekken, dan zullen we geen internet meer hebben.

IMG_0592

Als ik dit verslag op internet zet. Is het hier nog 10 januari en in Nederland ook. Jullie krijgen als datum nu 10 januari te zien. Reislogger zet zelf de datum telkens bij het verslag en wel de datum van de Nederlandse tijd. Zo staan al onze verhalen op de verkeerde datum, want we posten ze altijd ‘‘s avonds.

1. Joop:
    10 januari 2025
    Fijne zeereis voor jullie.
    Groetjes joop
  2. Chris en Ria Komhoff:
    10 januari 2025
    Wies sterkte en probeer toch van de mooie reis tussen de fjorden te genieten
  3. Gertie Wesolek:
    Goede zeereis, hopelijk valt het weer mee. Groetjes Gertie
  4. Anneke en Frans Steinbruck:
    10 januari 2025
    Hopelijk niet zeeziek worden. Mooie reis, probeer ervan te genieten .
    Groetjes